Nieuws

Zoals elk jaar staan ook nu de JINners weer paraat om jullie klusjes op te knappen. Heb je geen zin om te schuren, het gras af te rijden of hout te klieven? Wil je liever niet zelf de cava schenken op je housewarming, babyborrel of tuinfeest?

Sinds 17 september hebben Jolien en Tuur niets meer te zeggen in de Scouts. Zij gaven de fakkel door aan het nieuwe groepsleidingstrio: Jeroen, Jeroen en Stijn. Zij zijn voor minstens 1 jaar het aanspreekpunt voor alle vragen.

Eind november dus de feestdagen komen eraan. Onze ouderraad denk echter al wat verder na. Zij zijn al volop bezig met de organisatie van weer eens een spetterende kerstboomverbranding.

Jin

Kalenders en agendas mogen uitgehaald worden: de kampdata zijn bekend.

Na het schitterende kamp van vorig jaar is iedereen waarschijnlijk al weer halsrijkend aan het uitkijken naar augustus 2016. De leiding alvast wel!

Met werkjes groot of klein, moet je bij de jinners zijn!

contacteer ons in geval van werk: 0475 65 58 86 of jin@scoutskruishoutem.be

Beste ouders, leden,

Om zeker te zijn dat jullie allemaal op een correcte manier kunnen geïnformeerd blijven over weekends, activiteiten, spaghettiavonden,... is het belangrijk dat jullie gegevens in orde zijn.

Be Prepared, Wees Paraat

Een basispijler van de scouts een heel jaar centraal gezet. Dienst.
Echte scouts zijn behulpzaam. Door te helpen geraak je verder. Door voor elkaar klaar te staan, houden we het Scoutsvuur brandende.

De Givers organiseren dit jaar weer hun waar spaghettifestijn. Geen reden om niet te komen want het is lekker, gezellig en goedkoop!

Kaarten zijn te verkrijgen bij de givers en hun leiding.

Dat wordt smullen!

De kerstboomverbranding van vorige week vrijdag was een ongelooflijk succes. De ouderraad bewees weer eens wat ze allemaal in hun mars hebben.